Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове

Кабинетът на професор Стоунър

Go down

Кабинетът на професор Стоунър

Писане by Алисън Стоунър on Сря Дек 01, 2010 10:01 am

Кабинетът на Алисън Стоунър се намираше на вторият етаж в магичния замък. Точно до него се намираше и самата класна стая по Трансфигурация, но затова после.
Щом влезнеш в този кабинет, почти нищо по-особено не ти правеше впечатление, на пръв поглед. Помещението беше доста широко, с големи прозорци в кафеникав цвят и бежави стени, по които бяха поставени множество картини и портрети, повече от които с учебна цел. Имаше едни, показващи превръщането на най-различни животни в предмети или обратно(от предмети в животни). Имаше и такива, изобразяващи и превръщането на човек в животно(зоомаг), както и такива, в които неодушевени предмети се преобразуват в други такива. Рабира се, не се виждаха само картини, от които да ти се заповръща. Красиви потрети на известни личности, преподаватели по Трансфигурация и откриватели също красяха стаята.
В левия ъгъл се беше разположило едно бюро, на което имаше много, много неща. Купове с листове, пера, моливи и пергаменти, придружени с множество снимки на Стоунър, прилятелят й, нейното семейство и най-добрите й приятелки натрупваха цялата повърхност на бюрото. Отделно, чекмеджетата и шкафчетата, по които имаше двойно повече от тези дреболийки, както Алисън наричаше тези неща.
По продължение на двете стени, бяха поставени малки полици, рафтове, шкафове, по които бяха наредени множество книги, интересни неща и предмети, както и една скулптура на някакъв човек.
В ъгъла на стаята бяха поставени две легълца, в които спяха котките на Алисън. А на една малка масичка беше поставен красив кафез с голяма сова, вътре в него, която можеше да излиза наволя, когато пожелае.


_________________
... You can confuse me! ...
... You make me feel irreplaceable! ...
... You make me feel yours forever ...
avatar
Алисън Стоунър
Пр-тел по Трансфигурация; рък-л на Грифиндор
Пр-тел по Трансфигурация; рък-л на Грифиндор

Брой мнения : 337
Дата на регистрация : 06.11.2010

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите