Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове

Кабинетът на проф. Шанг

Go down

Кабинетът на проф. Шанг

Писане by Мамеха Шанг on Съб Ное 27, 2010 8:45 pm

Кабинетът на Мамеха се намираше в най-малкият парник. Той всъщност беше личната оранжерия на Шанг, където тя отглеждаше любимите си растения и провеждаше научните си изследвания. Когато учени квлезеше вътре, се сблъскваше с няколко огромни дървета с интересен нрав. Ако бяха в настроение, просто си стояха до вратата и не създаваха проблеми, но останеха ли неполяти по някаква причина, започваха да тероризират всеки, опитвал се да влезе. В парника имаше няколко високи рафта, на които бяха наблъскани керамични саксии с различни растения, главно източни, които напомняха на преподавателката за дома. В единия ъгъл имаше бюро, над което се спускаше бръшлян от някакъм неизвестен сорт. На тего се виждаше микроскоп с доста голямо увеличение, предметни стъкла и инструменти за подготвяне на препарати. Отдолу бяха наредени ботанически книги, повечето ок които разкъсани. Дневниците на курсовете бяха заключени в най-горното шкафче.

_________________
avatar
Мамеха Шанг
Пр-тел по Билкология; рък-л на Рейвънклоу
Пр-тел по Билкология; рък-л на Рейвънклоу

Брой мнения : 125
Дата на регистрация : 27.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на проф. Шанг

Писане by Ема Кейтлин Линч on Пет Яну 07, 2011 6:56 pm

Тази сутрин Ема имаше екскурзия по Билкология. Професор Шанг им беше съобщила за нея и им бе казала днес да се съберат пред кабинета й и да я изчакат, докато тя пристигне. Момичето се събуди рано и си избра дебели и топли дехи, за да не й е студено.
Докато се екипира изминаха 20 минути и Ем, вече цялата в червено, взе пръчката си и погледна часовника си. Ужас! 7.30... Линч буквално залетя към Билкологията. Беше закъсняла! И то много! Момичето хукна към двора, но...
-- Коридора е пълен! Мътните да ги вземат! - възмущаваше се грифиндорката и с трудност си запоправя път през навалицата.
След 15 минути вече беше пред кабинета и чакаше професорката. Пред кабинета й имаше няклолко по-големи ученика, които се бяха разделили по групички, но всички се бяха свили в палтата си. "Бррр! Какъв студ!" трепереше малката и се загърна повече в якето си. Е, не беше закъсняла толкова много. Шанг още я нямаше, което много успокои синеоката.
След десетина минутки се появи и професор Шанг, заедно с... Кой беше това? Ема познаваше тизи мъж, но не знаеше от къде. Малката се замисли. Къде, къде ли го беше виждала?... А разбира се. Собственикът на Флориш и Блотс. Ето откъде, Ем Кейти го познаваше.
Професор Шанг заговори и Ема се заслуша.

_________________
L'amour est la douleur
mais le bonheur.
Vous ne savez pas quand ça va faire mal
ou je fais le plus heureux du monde.
L'amour est tout.
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите