Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове

Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Go down

Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Ема Кейтлин Линч on Съб Авг 28, 2010 2:57 pm

Това е домът на Ема Кейтлин Линч. Къщата е на 5 етажа, с хубава просторна градина и красива ограда. Ето някои снимки:

Оградата:Градината:Входът:Кухнята:Хол/всекидневна:


Баните:
-На родителите на Ема - Еванна и Матю са горди родители на пет деца. Еванна е много веща магьосница от мъгълски произход. Тя обича отварите и е много отдадена майка. Притеснява се за децата си, но като цяло е много спокойно и мъдра. Матю работи в Министерството на магията. Той е чистокръвен магьосник от рода Линч и много отговорен баща. Именно по негово настояване, семейството живее в най-обикновена къща, вместо в някаква, пълна с магия.

-на Бони и Ема

-на Даниел, Дейвид и Джейкъб

-на гости


Стаята на родителите на Ема:


Стаята на Бони(по-малката сестра на Ем Кейти). Бони е най-малкото дете в семейството. Само с две години по-малка от Ема Кейтлин, тя с нетърпение очаква влизането си в Хогуортс. Много слуша родителите и братята си, но най-много се разбира с сестра си, Ема, с която прекарват много време заедно.:Стълбите към 2 етаж:


Стаята на Ема:Стълби към 3 етаж:


Стаята на Даниел [малкия брат на Ема(още учи в Хогуортс)]. Дан е най-малкото момче в семейството. Той е 5 курс в магическото училище. Обича да слуша хип-хоп и рап, а любимите му предмети са Аритмантиката, Трансфигурацията и Отварите.:


Стълби към 4 етаж:


Стаята на Дейвид(средният брат на Ема). Дейв е средното дете, завършил Хогуортс преди година. Обожава Вълшебството и Древните руни, както и диското.:


Стълби към 5 етаж:


Стаята на Джейкъб(най-големият брат на Ема). Джейк е най-големия в това семейство. Завършилучилището за магия и вълшебство, той се насочва към магьосническото право. Много е отговорен и често се грижи за по-малките си братя и сестри. Обича всякаква музика:


Стая за гости:


Ето това е домът и семейството на Ема и тя с радост се завръща за почти всяка ваканция. Всички коледни ваканции, които Ем Кейти прекарва у дома, семейството й с радост приветсва нейните най-добри приятели Джеймс и Рупърт, които я навестяват и през летните ваканции.Последната промяна е направена от Ема Кейтлин Линч на Съб Ное 06, 2010 7:49 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Re: Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Ема Кейтлин Линч on Съб Окт 09, 2010 8:51 am

След като си взе някои от необходимите за учлище неща, както и красивата сова, Ема Кейтлин се прибра много щастлива, не само от това, че след по-малко от месец отива в Хогуортс, но и защото покупките й тежаха много, особено книгите и учебниците. Родителите й не се бяха тревожили за нея, защото момичето беше ходило много пъти на магьосническата уличка и можеше да се оправи само.
Братята й помогнаха да качи покупките в стаята й. Даниел предложи на сестра си да остави и совата, но тя отказа и затова всички отидоха във всекидневната. Там вече бяха родителите й и по-малката й сестра.
--Миличка, как си? Оправи се сама, нали? Имаше ли проблеми - и майката започна да разпитва дъщеря си.
--Не, мамо, спокойно - успокои я момичето - Всичко беше наред.
--Галеоните ти стигнаха, нали? Купи ли си всичко - продължаваше да се притеснява жената.
--Да, мамо, стигнаха ми - от своя страна Ем Кейти продължаваше да я успокоява - Мамо спри да се притесняваш, всичко беше наред.
--Добре, миличка, но просто се безпокоя. Малкото ми момиче започва да расте - обясни грижовния родител - Ооо, скъпа! Каква е тази сова - явно тя чак сега я забеляза.
--Това е моята сова. Реших да я кръстя Бабълс - обясни Ема.
--Оу, миличка, толкова се радвам за теб - каза въодушевеният й баща.
--Ем Кейти, моля те, покажи ми книгите си - помоли Бони - моля, моля, моля, моля!
--Добре, Бон - каза Ема Кейтлин и стана - Хайде в моята стая. Ще ги разгледаме. И аз още не съм ги разтваряла.
Двете сестри се запътиха към стаята на Ема много щастливи.

_________________
L'amour est la douleur
mais le bonheur.
Vous ne savez pas quand ça va faire mal
ou je fais le plus heureux du monde.
L'amour est tout.
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Re: Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Ема Кейтлин Линч on Съб Окт 16, 2010 12:20 pm

Денят беше изморителен. Когато се прибраха, двете момичета се почувстваха съвсем грохнали.
--Деца, как мина - попитаха родителите им - Забавлявахте ли се?
--Да, да мамо - каза Ема - обаче сме много изморени. Може ли ние с Бони да си вземем един душ и да се приберем в стаите си?
--Да, може - каза учуден баща й и веднага и двамата родители се обърнаха към синовете си.
--Ние, ъъъ - започна Дейв - качвахме се на много играчки и много се уморихме. Особено момичетата, направо са грохнали! - опита се да оправи ситуацията момчето.
--Радвам се, че сте се забавлявали - каза майка им - Хайде, милички, отивайте да си почивате.
Точно това искаха да чуят и двете. Просто едва се държаха на краката си. Качиха се по стълбите и направо влетяха в банята. Взеха си по един продължителен горещ душ, който им подейства много добре.
Решиха да отидат в стаята на Ема. Щом влезнаха вътре и двете се проснаха на леглото.
--Не мога да повярвам - каза Бони - толкова се забавлявах!
--Аз също - съгласи се Ем Кейти - а и завързахме приятелства, особено някои от нас.
--Да, така е - каза Бони, смееейки се - Честно да ти кажа, завиждам ти.
--Защо - попита учудена другата сестра.
--Как защо - възкликна по-малката - след две седмици отиваш в Хогуортс. Ще се видиш с тях.
--О, вярно - сети се момичето - съвсем забравих. Много ще е интересно да се видим, отново.
--Оле, ти само за това ли?
--За какво друго - попита Ем.
--Ами, може би къде ще ви разпределят - отвърна Бони - представи си, ако Лейла и Лукас са в различен дом, или в един и същ! Готино ще е!
--Да, така е, но без значение - съгласи се Ема - В който и дом да сме, ние ще си останем добри приятели, макар и в различни домове.
--Права си, както винаги. Хайде да поиграем на видео игри - предложи малката.
--Добре, хайде - съгласи се Ема и извади играта.
Най-сетне настъпи краят на един много вълнуващ ден!


_________________
L'amour est la douleur
mais le bonheur.
Vous ne savez pas quand ça va faire mal
ou je fais le plus heureux du monde.
L'amour est tout.
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Re: Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Ема Кейтлин Линч on Пон Ное 01, 2010 12:04 pm

Когато се събуди на следващата сутрин, Ема бе много отпочинала. Слънцето светеше през прозореца и оцветяваше цялата стая в много нюанси на розовеникаво, оранжево, червено и жълто - някакъв неопределен цвят, но определено много красив. Цялата стая буквално сияеше, сякаш точно в нея сега изгряваше прелестното слънце. Цветовете, отразяващи се в бюрото, леглото и в стените, те отвеждаха някъде, много далеч от тази стая, от този, дом, град, някъде, където желанията се сбъдват, където се случват чудеса, някъде в приказките, в мечтите, в копнежите, някъде, където всичко е позволено и няма граници за нищо…
Когато Ема се надигна и седна на леглото се вцепени от удивление. Наблюдаваше красивата и изумителна феерия от цветове застинала, сякаш времето бе спряло. След няколко минутно въодушевление, момичето се съвзе тялом, но ума й още блуждаеше в... къде всъщност? В приказния свят или може би в собствените й мечти? Самата тя не знаеше, но много, дори не можеш да предположиш колко, искаше да узнае, е, или поне да не напуска този жив блян.
Реши да се абстрахира от това, защото ако не го направи може да стои така с часове. Решението й беше доста трудно за изпълнение, но Ем Кейти беше упорита, отметна завивките, стана и се обърна към прозореца. Явно това подейства(макар че момичето не го бе предвиждало), защото в същия миг един много ярък слънчев лъч проникна през малкия отвор между двете завеси точно в окото й. Това доста бързо я съвзе. Ема Кейтлин се обърна веднага, защото окото й се насълзи. След няколко минути зрението й се оправи. Момичето облече халата си и се насочи към вратата на стаята, за да отиде в банята. Мина някак нехайно през коридора и най-сетне стигна до вратата на тяхната баня. Внезапно реши да си вземе един душ. Започна да си настройва водата в душ-кабината. След известно време излезе и отиде на мивката. Ема си взе четката и започна да си мие зъбите. След като направи и това отиде отново в стаята си. Сега беше ред да си избере дрехи. Отвори гардероба и започна да ги оглежда. Някак си отвътре й дойде, че днес иска да е с пола, затова започна да си ги разглежда . Те не бяха толкова много, но въпреки това момичето не можеше да си избере-беше много... не, суетна беше много неточно за нея, да кажем нерешителна(много трудно харесваше външния си вид).
--Да видим сега – говореше на себе си Ем Кейти – дълга или къса – замисли се тя – Не, не определено не дълга – ще бъда с къса пола – това леко улесни положението и тя се насочи към ъгъла, където бяха късите поли(в това отношение, а и изобщо, беше много подредена – всяко нещо, момичето го подреждаше според някакви характеристики – и това не се отнасяше само за дрехите) – Сега... – почна да оглежда полите и след няколко минути усилена мозъчна работа Ема май си избра – да, това ще е – каза радостна тя и извади една много сладка бяла пола с леки дантелки в края – А за това е нужна блузката и потничето – някак си изчурулика Ем Кейти, отвори друго крило на гардероба и оттам извади една бяла блузка с три-четвърти ръкави и един жълт потник – Ето идеалното ми облекло, е, след като добавя и финалния щрих – съобщи Ема доволна и извади отнякъде едни бели маратонки, с леки жълтеникави чертички и... искрящо-жълтиподметки – Готова съм!
Оправи се набързо, като изпипа и най-малкия детайл и доволна, че се е справила с външния си вид толкова бързо, отвори вратата, за да слезе за закуска в този великолепен ден.

_________________
L'amour est la douleur
mais le bonheur.
Vous ne savez pas quand ça va faire mal
ou je fais le plus heureux du monde.
L'amour est tout.
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Re: Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Ема Кейтлин Линч on Съб Ное 13, 2010 2:52 pm

Слизайки по стълбите, Ема се натъкна на сестричката си, Бони, която току-що също се бе облякла и излязла от стаята си. Двете заедно отидоха в дневната, но там нямаше никой, затова се насочиха към кухнята. Там се беше събрало цялото семейство. Настаниха се на местата си и започна обичайната суматоха при взимането на дадена храна. За щастие, това приключи максимум за десет минути. След това, всеки каза с какво ще се занимава през деня и започна да върши намислените неща. Днес Ема реши да довърши нещата за училище и учебната година, все пак оставаше много малко време до началото й. Ем Кейти предложи на сестра си да й помогне, защото сама трудно щеше да се оправи, така че двете се отправиха към градината, за да може на спокойствие да видят какво още трябва да купят и направятм за новата, а и първата за Ема Кейтлин, учебна година в Хогуортс.

_________________
L'amour est la douleur
mais le bonheur.
Vous ne savez pas quand ça va faire mal
ou je fais le plus heureux du monde.
L'amour est tout.
avatar
Ема Кейтлин Линч
Грифиндор, Първи Курс
Грифиндор, Първи Курс

Брой мнения : 635
Дата на регистрация : 27.08.2010
Местожителство : Пазарджик

Върнете се в началото Go down

Re: Домът и семейството на Ема Кейтлин Линч

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите